Site statistics
Number of users: 267.562
Number of rate photo 9.483.938
Message exchange: 18.698.652
Username or e-mail: Password Forgot your password?  | New user? Registration
Blog
Another user blogs | SavrsenoSmotana 13.1.2013. 14:46:00

Blog title: I nije mi ništa...



Nikad nećeš razumijeti tu prazninu u mom srcu. Nikad je nećeš znati zagrliti i ispuniti. Nikad nećeš znati razumijeti tu maglu u mom pogledu... Kad odlutam, kad zastanem u pola riječi, u pola koraka. Uvijek ću ti ostati daleko. Uvijek ću ti odgovoriti : " Nije mi ništa." , a svasšta mi je. Tu u mom srcu se kruni jedna bajka, tu u mom srcu ruši se jedan grad, tu u mom srcu fali jedan zagrljaj. Postoje zemlje u koje nikad neću kročiti i ne žalim za tim. Žalim za jednom koja više ne postoji. Postoje ljudi koje nikad neću sresti i ne žalim ni za tim. Žalim za onima koje sam sretala, a sad su daleko. Ma nije mi ništa.. A svašta mi je.
Donesu dani neke čudne oblake u moju glavu. Sjenke mi igraju po zidovima. Sjećanja me ophode čitavog dana. A srce ludo čuva te dragocjene suze duboko u džepu, suviše dragocjene da bi se prosipale uzaludno, suviše dragocjene da bi se poklanjale svakome. I ne, nije mi ništa. A svašta mi je.
U mojoj glavi jedan maleni, repati đavo stanuje. Izokrene mi svaki trenutak, posije sumnju, uprlja svaku tuđu riječ i onda se kikoće kao nevaljalo dijete. Šapuće mi pogrešne riječi na usne, povlači pogrešne konce mojim pokretima. Đavo je to, zna kako da mi pokvari trenutak. Nije mi ništa, a svašta mi je.
Kada bi samo nekako znao kada da šutiš, a kada da pričaš.
Kada bi samo nekako znao da je sve što trebam zagrljaj, onaj najduži, onaj najjači.
Kada bi samo nekako znao da je sav taj prkos u meni, samo štit mog srca.
Kada bi samo znao da je moj dom u tvom srcu, šutio bi dugo, dugo.. grlio me jako, jako.. i volio me ludo, ludo... zato me ne pitaj više šta mi je kada nikad nećeš znati... Jedino ćeš čuti da mi nije ništa.
Users comments    
Add your comment
Dodaj smajli Dodaj smajli


Best4date.com - free dating, dating online, dating girls, site for meeting people
Games | Term of use | Policy | Contact | Links
Copyright © 2014 by Best4date.com