Site statistics
Number of users: 267.569
Number of rate photo 9.483.998
Message exchange: 18.699.100
Username or e-mail: Password Forgot your password?  | New user? Registration
Blog
Another user blogs | vladan7bg 25.7.2011. 20:48:00

Blog title: Paznja



Postovani Prijatelji,

obratite paznju na sledecu osobu sa nickname linda1111 ili kao sto je juce bila misslinda od koje sam dobio sledecu poruku:

([email protected])
Moje ime je Linda, vidjela sam tvoj profil i danas je postao zainteresiran za vas, i ja cu Vam znati vise, a ako vam ne smeta ja cu vas da posaljete e-mail na moju adresu e-poste tako da ja mogu vam dati moje slike za vas da znate koga sam ja, tu je moj e-mail adresu ([email protected]) vjerujem da mozemo premjestiti odavde! ja sam na cekanju za svoj mail na moju adresu e-poste gore .. (ne zaboravite da udaljenost ili boje ne smeta cak i nase doba razlikuje jer imam nesto jako vazno da vam kazem, ali ljubav pitanjima puno u zivotu) molimo kontaktirajte mene s ovom e-mail adresu ([email protected])

ili danas

Pozdrav,
Moje ime je Miss Linda Johnson.
vidjela sam tvoj profil i danas postala zanimljiva znati vise o vama. Molimo ja cu kao da odgovoriti mi na moj privatni e-mail adresu (linda4johnson  (@) ya hoo (.) co m ) tako da cu vam reci vise o mom sebi i dati vam moje slike. i reci vam razlog od vas kontaktirati. udaljenost i boja doza ne obzira sto je najvaznije je ljubav. Hvala na razumijevanju. Molimo dvojac na stanje na terenu, to je razlog zasto sam napisao moj e-mail kao sto je ovaj u nadi da ce ga razumjeti. ja sam cekivanje za tvoj odgovor.
tvoje Linda.

Pregledao sam na netu i naravno servira tuznu pricu o nesreci itd... ali i o mnogo para, cini mi se nekih 7 miliona, od kojih 20% je vase.... hmmm naravno predpostavljam da shvatate da bas nije tako.

Caos i budite svi dobro
Users comments    
Add your comment
Dodaj smajli Dodaj smajli


Best4date.com - free dating, dating online, dating girls, site for meeting people
Games | Term of use | Policy | Contact | Links
Copyright © 2014 by Best4date.com